Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Klán

Klán

A karakterek a játékon belül klánokba tömörülhetnek. Klánba tartozás nem növeli az értékeket. A klán védelnet biztosithat tagjainak támadások ellen, elrettentő hatása lehet. A gyengébb tagokak elleni támadásokat az erősek megbosszulhatják, igy tartva távol a gyengéktől a portyázókat. Ez akár klánháborúhoz is vezethet. Ez a téma külön lesz feldolgozva.
A klán alapitása olyan karakternek engedélyezett aki nem tartozik egyetlen klánba sem.
talált klán - (found) klán alapitása, helytelen angol forditás. Itt tudsz klánt alapitani, add meg a kért adatokat, ékezet nem szerepelhet sem, a névben, sem a röviditésben
A klán alapitója Mester rangot kap, mig a tagok Bite újonc rangot. További rangokat is létre lehet hozni (max 2+3). A mesternek és az adminisztrátornak hozzáférése van a klán oldalának szerkesztéséhez, adományok megtekintéséhez, tagok kezeléséhez, a klán szimbólumának és annak szinének változtatásához.A klánhoz érkezett felvételi kérvények is itt találhatóak. Meghivót nem lehet küldeni a klán nevében.
Klán keresése - klánok keresése, csatlakozás céljából. Ha szernál klánhoz cstlakozni küldj kérvényt, ezt klán Mestere vagy az adminisztrátor fogja elbirálni.

vegyes sorelválasztók

 http://img709.imageshack.us/img709/4425/bitefight3.jpg

 

Menüpontok

Hadüzenet

Cikkek: 0

Az alvilág pecsétjei

Cikkek: 0

Klán rituálék

Cikkek: 0

Klánvárak

Cikkek: 0